Στην Αβάνα ο Αλ. Τσίπρας, θα εκφωνήσει επικήδειο για τον Φιντέλ Κάστρο

Στην Αβάνα ο Αλ. Τσίπρας, θα εκφωνήσει επικήδειο για τον Φιντέλ Κάστρο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό και τους λαούς της Λατινικής Αμερικής, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Αβάνα όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις μνήμης για τον Φιντέλ Κάστρο.

«Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς» τόνισε ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

 

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Δημ. Τζανακόπουλο, ο Πρωθυπουργός  θα απευθύνει επικήδειο στην δημόσια, λαϊκή συγκέντρωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο, που θα λάβει χώρα στην Plaza de la Revolucion στην Αβάνα, σήμερα στις 7 ώρα Κούβας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή