Αιχμηρές εκφράσεις Β. Λεβέντη για Α. Τσίπρα: «Να παραιτηθεί, είναι άσχετος»

Αιχμηρές εκφράσεις Β. Λεβέντη για Α. Τσίπρα: «Να παραιτηθεί, είναι άσχετος»

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας πως «θα έπρεπε να παραιτηθεί γιατί υποσχέθηκε κούρεμα του χρέους και δεν το πέτυχε» διερωτώμενος «πόσες φορές θα τον συγχωρούμε;».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμα πως «από το 2015 δεν έχει πει καμία σοβαρή κουβέντα αυτός ο πρωθυπουργός. Η μόνη σοβαρή κουβέντα ήταν που είπε σε εμένα για την απλή αναλογική. Αυτή είναι κυβέρνηση-οπερέτα».

Σχολιάζοντας το ταξίδι του Α. Τσίπρα στην Κούβα ο κος Λεβέντης είπε: «και εδώ να ήταν ο Πρωθυπουργός, ο άσχετος, αν ήταν εδώ και όχι στην Κούβα θα απαντούσε στους Τούρκους; Θα έλυνε τα οικονομικά; Καλύτερα που ήταν έξω». 

Όσον αφορά τον Φιντέλ Κάστρο ο κ. Λεβέντης τόνισε πως «ήταν δικτάτορας. Αν έχει αυτόν σύμβολο ο Τσίπρας,  τότε η Ελλάδα κακώς που τον έχει στη Βουλή»

Επανέλαβε ακόμα πως ουδέποτε υπήρξε σενάριο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στον Κ. Μητσοτάκη είπε ότι «εάν εκλεγεί ο Μητσοτάκης και ζητήσει στήριξη, από τώρα του έχω πει ότι «τα  9 σημεία που έστειλα και στον Τσίπρα, θα τα στείλω και σε εσένα».

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα είπε πως  «οι Τούρκοι εκ του ασφαλούς «μας χορεύουν στο ταψί». Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να τα έχουμε καλά με την Ευρώπη για να φοβούνται».

Για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι «δεν έχουν κάνει αναγωγή, θα περίμενα αυτό από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το 3% είναι 4,1%. Επειδή ζήσαμε μια εποχή πιέσεων στην Ένωση Κεντρώων, εμείς έχουμε μια αντοχή και τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσουμε στο 5%, στο 6 στο 7% και θα είμαστε έτοιμοι». 

Για την καταγγελία του ΚΚΕ περί υποκλοπών είπε χαρακτηριστικά: «Να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Αλλά το ΚΚΕ είναι και «μυγιάγγιχτο», μπορεί να λέει και υπερβολές. Πάει να αποδείξει την βασιμότητα αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις την βασιμότητα (των καταγγελιών). Στο ΚΚΕ εναπόκειται να πει τί εννοεί». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή