Θ. Πλεύρης: «Ευχαριστώ το Θεό που έχω δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου»

Θ. Πλεύρης: «Ευχαριστώ το Θεό που έχω δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Θάνος Πλεύρης, μετά δεκαεννέα ημέρες νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική. O πρώην βουλευτής είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο εσπευσμένα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με εικόνα σήψης, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, στα κάτω άκρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις προς τα ΜΜΕ ο κ. Πλεύρης εμφανώς συγκινημένος τόνισε:

«Στα 39 μου χρόνια αντιμετώπισα τη μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και τον αγώνα των γιατρών μου, είμαι πλέον στο τελικό στάδιο της ανάρρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Η αίσθηση να ξαναδώ τα παιδιά μου ήταν ένας από τους λόγους που με κράτησε σε αυτόν τον αγώνα.

Επίσης, την οικογένειά μου, και ιδιαίτερα την αδερφή μου και τη μητέρα μου και όλο αυτόν τον ανώνυμο κόσμο που με στήριξε. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ συγκινητικό και εύχομαι σε κανέναν να μη βρεθεί στη δική μου θέση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ, για τον τρόπο που χειρίστηκαν την περιπέτεια της υγείας μου. Τώρα έχω ένα επόμενο στάδιο που είναι η νοησηλεία στο σπίτι. Ευχαριστώ το Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή