Βουλή: Απορρίφθηκε το αίτημα Βενιζέλου για εξηγήσεις σχετικά με τη λίστα Μπόργιανς

Βουλή: Απορρίφθηκε το αίτημα Βενιζέλου για εξηγήσεις σχετικά με τη λίστα Μπόργιανς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, απέρριψε το αίτημα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να κληθούν για να ενημερώσουν τα μέλη της, εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και των δικαστικών ενώσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται σε λίστες φοροδιαφυγής, ζήτησε να κληθούν και να ενημερώσουν την Επιτροπή είτε ο υπουργός Οικονομικών ή η αρμόδια υφυπουργός, είτε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου για να ερευνηθεί, όπως είπε, αν εμπλέκεται η κυβέρνηση στη διαρροή αυτών των πληροφοριών.

Σε ό,τι αφορά το αίτημά του για τους εκπροσώπους του δικαστικού σώματος, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι με αφορμή τη δημιουργία της νέας Συνδικαλιστικής Ένωσης πρέπει να κληθούν, προκειμένου να ενημερώσουν για το θέμα του δικαστικού συνδικαλισμού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή