Προβάδισμα 11 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα 11 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Pulse

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας (31,5%) έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (20,5%), καταγράφει τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Pulse, η διαφορά μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης υπολογιζόταν στις 8 μονάδες.

Ακολουθούν, η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (6%), το ΚΚΕ με 5,5% και η Πλεύση Ελευθερίας που μπαίνει οριακά στην «δημοσκοπική Βουλή» με 3%. «Εκτός» μένουν η Ένωση Κεντρώων (2,5%), Ποτάμι (2%), ΑΝΕΛ (2%), ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1%) και ΛΑΕ (1%).

Ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προηγείται του Αλέξη Τσίπρα κατά 13 ποσοστιαίες μονάδες.

Τέλος, το 38% πιστεύει ότι η προτιμότερη προοπτική για την χώρα, αυτή τη στιγμή, είναι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, το 24% ζητά άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή ενώ μόλις το 22% θέλει την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην εξουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή