Φλαμπουράρης: Δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές

Φλαμπουράρης: Δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καμία περίπτωση δεν είναι προεκλογικές οι παροχές που εξήγγειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα ο κ. Φλαμπουράρης. Ο υπουργός Επικρατείας αναφερόμενος στο χθεσινό διάγγελμα είπε ακόμα πως «οι παροχές Τσίπρα ήταν ένα δείγμα. Αν παραιτηθούμε και φύγουμε πώς θα δώσουμε και του χρόνου;».

Όσον αφορά το ερώτημα που έχει εγερθεί από χθες κατά πόσο ο κ.  Τσίπρας ήταν σε συνεννόηση με τους δανειστές για την εν λόγω κίνηση, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθάρισε πως «δεν πήραμε άδεια από τους δανειστές, αλλά αυτά που δώσαμε προέρχονται από το περίσσευμα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ και παραπάνω που έχουμε και δεν είχαν δικαίωμα να μας πουν όχι».

Ο υπουργός παράλληλα διευκρίνισε πως το ποσό των 850 ευρώ της σύνταξης, που λαμβάνεται ως κριτήριο αφορά την καταβαλλόμενη σήμερα σύνταξη και είπε πως τα χρήματα θα καταβληθούν με τις συντάξεις στις 22 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή