Π. Ρήγας: «Η κυβέρνηση δεν θα πάρει επιπλέον μέτρα»

Π. Ρήγας: «Η κυβέρνηση δεν θα πάρει επιπλέον μέτρα»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή αλλά την κάνουμε με έντιμο τρόπο» υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει και διαμήνυσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει επιπλέον μέτρα η κυβέρνηση».

Επίσης, τόνισε απαντώντας στο άρθρο των στελεχών του ΔΝΤ για την απελευθέρωση των απολύσεων ότι η κυβέρνηση θέλει στα εργασιακά να επανέλθει το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο. Κατηγόρησε την ΝΔ ότι στοχεύει σε απολύσεις στο Δημόσιο μιλώντας για περιορισμό των δαπανών.

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης φαίνεται ότι αποδίδει και έφερε ως παράδειγμα την υπεραπόδοση των εσόδων και τις προοπτικές για ανάπτυξη της οικονομίας. Σημείωσε πως όπως έπραξε η κυβέρνηση με τους συνταξιούχους και το επίδομα, θα συνεχίσει να αποδίδει στην κοινωνία πόρους που προέρχονται από υπεραπόδοση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή