Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στην ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στην ανατολική Μακεδονία – Θράκη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επίσκεψη πολύ νωρίς σήμερα το πρωί στην ιχθυόσκαλα Καβάλας, που αποτελεί μια από με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διακίνησης αλιευτικών ειδών στην Ελλάδα, ξεκίνησε την επίσκεψη του στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει ιχθυεμπόρους της Καβάλας και να συνομιλήσει μαζί τους για τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου της αλιείας, αλλά και να ενημερωθεί από τη διεύθυνση της ιχθυόσκαλας για τη δυναμική που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι «ξεκινάει μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, να μιλήσει με τους ανθρώπους της παραγωγής, τους ανθρώπους της δημιουργίας να πει πώς βλέπει τα πράγματα και πως υπάρχουν λύσεις και βέβαια να εμπλουτιστεί και με ιδέες και με ανθρώπους».

«Ξεκίνησα εδώ από το ξημέρωμα», συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης, «να δούμε τους παραγωγικούς πυλώνες της πόλης. Θα πάμε εκεί που δουλεύουν οι άνθρωποι, να συζητήσουμε μαζί τους για όλα αυτά που τους απασχολούν και για να πούμε για άλλη μία φορά ότι υπάρχει η Ελλάδα που παράγει και που δημιουργεί, πέρα από την Ελλάδα των γραφειοκρατών και των κομματικών υπαλλήλων. Δουλεύει η δημιουργική Ελλάδα για να πληρώνεται το κομματικό κράτος. Κάποια στιγμή θα το ανατρέψουμε».

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφθηκε το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τεχνολογικού ιδρύματος, Θανάση Μητρόπουλο και καθηγητές. Ο κ. Θεοδωράκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που λειτουργούν στο τεχνολογικό ίδρυμα και είχε την ευκαιρία ν’ ακούσει από τη διοίκηση του ιδρύματος τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τις δυνατότητες που παρέχονται μέσα από συνεργασίες με ξένα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το δεύτερο σταθμό της περιοδείας του, την Ξάνθη, ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζί με συνεργάτες του και στελέχη του Ποταμιού περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Καβάλας, ήπιε καφέ και συνομίλησε με κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή