Τσίπρας για Καμμένο: Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης, αλλά…

Τσίπρας για Καμμένο: Είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης, αλλά…

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ιδιαίτερη αναφορά που, πέραν όλων των άλλων, καταδεικνύει και τη στενή σχέση των δύο ανδρών, έκανε ο Πρωθυπουργός για τον Υπουργό Άμυνας. Συγκεκριμένα, αίσθηση σε όσους άκουσαν την ομιλία του πρωθυπουργού στην Νίσυρο, προκάλεσε η αναδρομή του Πρωθυπουργού στο παρελθόν και στην πρώτη του επίσκεψη στη Νίσυρο, όπου είχε συναντήσει και τον Πάνο Καμμένο, τότε βουλευτή της Ν.Δ.

«Είμαι συγκινημένος που ήρθα στη Νίσυρο. Είχα έρθει ως φοιτητής με σλίπινγκ μπαγκ. Ηταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένα μπούλης» είπε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας: «ο Πάνος ο Καμμένος ήταν ζεστός άνθρωπος, είχε λαϊκή αποδοχή και έπιανε κουβέντα σε όλα τα τραπέζια και το σχολίασα στη γυναίκα μου που ήμασταν από τότε μαζί».

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι έξω καρδιά» είπε ο πρωθυπουργός και κατέληξε:

«Παρά τις διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε κοινό στόχο, θέλουμε ο τόπος να πάει μπροστά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή