Πολύ βαριές εκφράσεις στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

Πολύ βαριές εκφράσεις στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίκειες εκφράσεις εκατέρωθεν ακούστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή. Η αρχή έγινε όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη. Ο λόγος ήταν η κατάσταση στον τομέα της υγείας, αλλά και το «χτίσιμο» της εισόδου του υπουργείου από συνδικαλιστές.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά πως «πριν από το δημοψήφισμα ο κ. Πολάκης, αυτός ο Κρητίκαρος, είχε γράψει ένα tweet: «Τα "όχι" είναι για τους λεβέντες και τα "ναι" για τις κότες». Μετά από τέσσερις μέρες που έκανε το "όχι", "ναι" ο Τσίπρας και τον έκανε υπουργό, είπε ένα ωραίο "ναι" ο Πολάκης» και συμπλήρωσε πως ο υπουργός είναι «κότα λειράτη τέτοια».

Η απάντηση του κ. Πολάκη ήταν επίσης με βαριές εκφράσεις καθώς χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Παράλληλα τον κατηγόρησε για παράνομους διορισμούς.

«Θρασύδειλε απατεώνα, γαϊδούρι, να φέρεις στη Βουλή τα ραβασάκια που δήθεν έστειλα εγώ και η γυναίκα μου» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης στους ίδιους υψηλούς τόνους. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή