ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Παππά: «Στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος»

nd-gia-pappa-stin-gkaimpeliki-propaganda-einai-asynagonistos-2166396

Επίθεση κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σε συνέχεια των δηλώσεων του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέντευξή του, κατά την οποία χαρακτήρισε τη ΝΔ «αποκούμπι του Σόιμπλε στην Αθήνα».

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε τον κ. Παππά «πολιτικό – σύμβολο της διαπλοκής», ενώ προσέθεσε πως «στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε.

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος.

Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».

Απάντηση του Ν. Παππά:

Απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, αναφέρει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες» προσθέτει στην απάντησή του ο κ. Παππάς και καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».