ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουσόπουλος για Καραμανλή: Tα έργα του θα εκτιμηθούν την εποχή που πρέπει

roysopoylos-gia-karamanli-ta-erga-toy-tha-ektimithoyn-tin-epochi-poy-prepei-2166762

«Στις κρίσιμες στιγμές και τονίζω το δημοψήφισμα πέρυσι, ο Καραμανλής πήρε σαφέστατη θέση. Ένας πρωθυπουργός, ένας αρχηγός, ένας ηγέτης ο οποίος έμεινε πολλά χρόνια στην πολιτική σκηνή του τόπου δεν χρειάζεται να μιλάει κάθε μέρα» σχολίασε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος για τον πρώην πρωθυπουργό, μιλώντας στο ραδιόφωνο του real και πρόσθεσε απαντώντας για τον βαθμό πολιτικής ενεργοποίησης του πρώην πρωθυπουργού: «Μπορεί σε κρίσιμα σημεία να τοποθετείται και αυτά να είναι ικανά για να δώσουν το στίγμα. Έχει να κάνει κυρίως με το τι προσωπικά θα ήθελε ο ίδιος».

Παράλληλα ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως «εγώ νομίζω ότι ο Καραμανλής έχει δώσει πράγματα στη χώρα τα οποία εκτιμώνται από κάποιους ανθρώπους σήμερα, θα εκτιμηθούν πολύ περισσότερο αύριο» και πρόσθεσε πως «όποια έργα να φέρουμε είτε το Σκοπιανό, είτε η υπόθεση των αγωγών η οποία δεν οδήγησε σε θετικά αποτελέσματα δυστυχώς, είτε οι μεγάλες ιδιωτικοποιήσεις που έφεραν ξένους επενδυτές στην Ελλάδα θα εκτιμηθούν δεόντως».

Όσον αφορά την στάση του σχολίασε:

«Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι επειδή ο κόσμος είναι ενοχλημένος γενικά με την πολιτική και με τους πολιτικούς δεν θα είχε και νόημα ένας πρώην Πρωθυπουργός να είναι κάθε μέρα είτε σε κανάλια είτε σε δημόσια παρουσία με όποιο τρόπο εκείνος νομίζει προκειμένου να λέει τις απόψεις του. Οι απόψεις έχουν παραμείνει εκεί, τα έργα του υπάρχουν και εκτιμώνται στις εποχές που πρέπει να εκτιμηθούν» κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.