Ημερίδα διαλόγου από το Ποτάμι

Ημερίδα διαλόγου από το Ποτάμι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις σε οκτώ διαχρονικά, αλλά και δυσεπίλυτα προβλήματα της χώρας θα επιχειρήσουν να δώσουν αύριο οκτώ ειδικοί επιστήμονες που έχει προσκαλέσει το Ποτάμι σε ημερίδα που διοργανώνει στο πλαίσιο του γνωστού πολυσυνεδρίου Money Show, στο Hilton.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, της εκδήλωσης είναι ότι ανά θεματική προβλέπεται να προκληθεί και διάλογος με τα στελέχη του κόμματος ή και το κοινό που θα παρακολουθήσει τις ομιλίες.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παν. Καρκατσούλης θα εισηγηθεί τα θεσμικά αντίβαρα που πρέπει να θεσπισθούν στο ελληνικό πελατειακό κράτος, ο οικονομολόγος Πλάτων Τήνιος θα αναδείξει τη δική του πρόταση για το ασφαλιστικό προτείνοντας ένα μοντέλο πολλαπλών πυλώνων για το συνταξιοδοτικό, ο καθηγητής Θοδ. Παναγόπουλος θα απαριθμήσει δράσεις για την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης ως αναγκαίες προϋποθέσεις οικονομικής ανάπτυξης, ο Τάσος Ροζολής (πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού) θα αναλύσει πώς η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αμυντική βιομηχανία μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη δυναμική επανεκκίνηση του κλάδου, ο δρ Παντελής Οικονόμου θα αναπτύξει θέματα ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής, ενώ η Μαρίνα Κουρεμένου θα αναδείξει τη δομή-πρότυπο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας ως μοντέλο επιτυχίας των συνεργειών στην καλύτερη αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή