Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ

Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 170 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές υποδέχθηκε η Φώφη Γεννηματά στο Κάραβελ, μετά από πρόσκλησή της να στηρίξουν την προσπάθεια για ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ-1

Απόντες ήταν ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί για το θέμα αύριο στην κεντρική πολιτική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ,  οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης.

Παρόντος του Γιώργου Παπανδρέου και των πρώην βουλευτών που είναι στο ΚΙΔΗΣΟ, η κ. Γεννηματά απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όσα στελέχη διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις.

Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ-2

«Διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και θα επιβάλλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη», είπε η Φώφη Γεννηματά στο χαιρετισμό της.

Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ-3

«Καλωσορίζουμε στους νέους κοινούς αγώνες όλα τα στελέχη του, τους παλιούς συντρόφους μας.» είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «βήματα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για τη μεγάλη κεντροαριστερά»

Τραπεζώματα συσπείρωσης στο Πασοκ-4

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή