Τσίπρας: «Τα έσοδα υπεραποδίδουν και η ανεργία μειώνεται»

Τσίπρας: «Τα έσοδα υπεραποδίδουν και η ανεργία μειώνεται»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναφορές και στο θέμα της οικονομίας έκανε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση. Προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι αν δεν σας έριχνε το 2015, η χώρα θα κάλπαζε στην ανάπτυξη. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας είπε ο πρωθυπουργός. «Ο κόσμος θυμάται ποιοι είσαστε και ποιοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Ο κόσμος θυμάται ότι είχατε συμφωνήσει πρωτογενή πλεόνασματα 4,5% – Από που θα βρίσκατε αυτά τα λεφτά;»

Προσέξτε κε. Μητσοτάκη, μην είστε τόσο σκληρός απέναντι στους θεσμούς, είπε αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ότι θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες για την μείωση της φορολογίας.

«Ο ελληνικός λαός είδε την παλικαριά σας στο θέμα του επιδόματος, όπου πανηγυρίσατε χαιρέκακα όταν πάγωσαν προσωρινά οι εξαγγελίες»

«Τα έσοδα υπεραποδίδουν και η ανεργία μειώνεται» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός λέγοντας πως έχει στοιχεία και πως οι στόχοι του προγράμματος υπερκαλύφθηκαν.

«Αυτό που θέλετε κ. Μητσοτάκη είναι να αποτύχει η χώρα και να καρπωθείτε πολιτικά την κατάσταση. Θέλτε να κάνετε την Ελλάδα ειδική οικονομική ζώνη» κατέληξε ο πρωθυπουργός. 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή