O Tσίπρας «έκλεισε» την αντιπαράθεση με τον Νίκο Φίλη

O Tσίπρας «έκλεισε» την αντιπαράθεση με τον Νίκο Φίλη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία θετική αναφορά επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να «κλείσει» έπειτα από δύο μήνες την μεγάλη κόντρα που είχε ανοίξει αμέσως μετά τον ανασχηματισμό με τον πρώην υπουργό Νίκο Φίλη.

Ο κ. Φίλης μετά την απομπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση καθώς μεταξύ άλλων είχε πει πως «υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν αντίτιμο, δεν αγοράζονται». Ο κ. Φίλης είχε πει ακόμα πως ο πρωθυπουργός δεν του επισήμανε προβλήματα στη λειτουργία του υπουργείου Παιδείας, «παρόλα αυτά – όπως είπε- το άριστα 20 σε ενάμιση μήνα μετατράπηκε σε μη προβιβάσιμο βαθμό».

Τότε το Μαξίμου είχε επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος και να μην ρίξει λάδι στη φωτιά.

Σήμερα, δύο μήνες μετά, ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει μία σύντομη αλλά χαρακτηριστική αναφορά στον Νίκο Φίλη, θέλοντας προφανώς να «κλείσει» την όποια διαμάχη.

«Είναι η πρώτη χρονιά που τα σχολεία άνοιξαν χωρίς προβλήματα» είπε ο πρωθυπουργός δίνοντας με αυτό τον έμμεσο τρόπο τα εύσημα στον πρώην υπουργό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή