Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: «Δεν νοιάζεται για τους συνομιλήκους της»

Κυρανάκης κατά Αχτσιόγλου: «Δεν νοιάζεται για τους συνομιλήκους της»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό η κ. Αχτσιόγλου, αλλά ο κ. Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει για νέα σκληρά μέτρα, με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Η σημερινή κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτά τα νέα μέτρα», τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Κυρανάκης, απαντώντας στους ισχυρισμούς της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών.

Ο αν. εκπρόσωπος της ΝΔ μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Βήμα FM» κληθείς να σχολιάσει δήλωση της υπουργού Εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον προκλητικό, η κ. Αχτσιόγλου να δηλώνει ότι οι εισφορές που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι δίκαιες. Θα έπρεπε η κ. Αχτσιόγλου, ειδικά λόγω της ηλικίας της, να είναι λίγο πιο προσεκτική. Δείχνει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για τους συνομηλίκους της που στενάζουν από την υπερφορολόγηση και τις εισφορές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή