Tι αναφέρει δημοσίευμα της Le Figaro για τις συναντήσεις Τσίπρα στη L’ Oreal

Tι αναφέρει δημοσίευμα της Le Figaro για τις συναντήσεις Τσίπρα στη L’ Oreal

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις συναντήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι, με τον πρόεδρο της L' Oreal Ζαν-Πολ Αγκόν και εκπροσώπους της Rotschild, αναφέρεται δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, που αναφέρει πως η L' Oreal πιθανόν να ετοιμάζει κάποια επένδυση στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως «η φύση της επένδυσης της L' Oreal είναι εκείνη που ιντριγκάρει. Πράγματι, πρόκειται για ένα καλά κρυμμένο μυστικό. O Jean-Paul Agon, Πρόεδρος της γαλλικής αυτοκρατορίας των καλλυντικών επιβεβαιώνει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με τον Έλληνα Πρωθυπουργό – ο οποίος επίσης συναντήθηκε με εκπροσώπους των Rotschild, όπως επιβεβαιώνει και η επενδυτική τράπεζα – αλλά επισημαίνει ότι πρόκειται για "ιδιωτική συνάντηση. Κανένα σχόλιο για όσα συζητήθηκαν"».

Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα αναφέρει πως «το πιο πιθανό, σύμφωνα με παρατηρητές, είναι ότι ο γαλλικός όμιλος θα μπορούσε να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή