Γεωργιάδης: «Πρέπει να φύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα»

Γεωργιάδης: «Πρέπει να φύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα»

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να φύγουν όσο γίνεται πιο γρήγορα», είπε για την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε πως «είναι τόσο έτοιμος, όσο δεν φαντάζεστε» και η Ν.Δ. περισσότερο έτοιμη από ποτέ για να αναλάβουν τις ευθύνες τους, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

"Να ξέρετε και θα τα ψηφίσουν τα μέτρα και θα τα πάρουν τα μέτρα και το παραμύθι θα είναι δεν κάναμε κωλοτούμπα, κάναμε ένα διαπραγματευτικό ελιγμό και μετά θα αρχίσουν την κλάψα, ότι ηττηθήκαμε κλπ", τόνισε για την κυβέρνηση, σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, ο κ. Γεωργιάδης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι είναι "ψεύτης", λέγοντας: "Ψεύτης σαν τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ξαναγεννηθεί παιδιά στην ιστορία. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο. Στις τρεις κουβέντες λέει πέντε ψέματα. Είναι απίστευτος. Μιλάμε για επαγγελματίες ψεύτες. Το πρόβλημα όμως για τη χώρα δεν είναι ότι είναι επαγγελματίες ψεύτες. Το πρόβλημα για τη χώρα είναι ότι είναι παντελώς ανίκανοι, είναι γεννημένοι μόνο για την καταστροφή. Ποτέ καμία κυβέρνηση καμιάς χώρας στον δυτικό κόσμο δεν έχει κάνει τόση ζημιά στην πατρίδα της, όση η κυβέρνηση Τσίπρα στα δύο χρόνια".

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία λάσπης εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων" και σημείωσε: "Να το ξέρετε, αυτά που θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες θα είναι απίστευτα. Δεν θα υπάρχει συκοφαντία, δεν θα υπάρχει ψέμα, δεν θα υπάρχει λάσπη που θα σταματήσει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του κάθε ανθρώπου που τον θεωρούν πολιτικά ως αντίπαλο. Γιατί θα πρέπει να δώσουν στους ψηφοφόρους τους κάτι. Και αφού δεν μπορούν να τους δώσουν άρτο, θα προσπαθήσουν να τους δώσουν θεάματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λάσπη ενωμένοι, ισχυροί, με θάρρος, με γενναιότητα, όπως εσείς ξέρετε. Να τους δώσουμε το μήνυμα ότι αυτή τη φορά δεν τους φοβόμαστε καθόλου".

Για τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ήταν ένας από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και για τον Κώστα Καραμανλή παρατήρησε ότι δικαιώθηκε για την επιλογή του ως πρωθυπουργός να βάλει την Cosco στο λιμάνι του Πειραιά, παρά τις διαμαρτυρίες της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή