«Πυρά» ΝΔ κατά ΥΠΕΘΑ για τα σενάρια περί «θερμού επεισοδίου» στην Κύπρο

«Πυρά» ΝΔ κατά ΥΠΕΘΑ για τα σενάρια περί «θερμού επεισοδίου» στην Κύπρο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αιχμηρή δήλωση κατά του υπουργείου Αμυνας, σχετικά με τα σενάρια περί «θερμού επεισοδίου» με την Τουρκία στα χωρικά ύδατα της Κύπρου τον Ιούνιο, τα οποία εν συνεχεία διέψευσε η Λευκωσία, προέβη ο τομέαρχης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«"Πηγές ΥΠΕΘΑ" διακινούν σενάρια θερμού επεισοδίου στην Κύπρο που διαψεύδει η Λευκωσία! Η κατάσταση με το ΥΠΕΘΑ γίνεται πλέον πολύ σοβαρή», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Κουμουτσάκος.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του κ. Πάνου Καμμένου, είχε εκδώσει νωρίτερα το Ποτάμι, «δείχνοντας» τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας ως πηγή των διαρροών για κινδύνους θερμού επεισοδίου στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου. 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Ο ακροδεξιός συνεταίρος του κ. Τσίπρα προεξοφλεί στους δημοσιογράφους της Βουλής θερμά επεισόδια με την Τουρκία, αυτή τη φορά στην Κύπρο. Δίνει μάλιστα και ημερομηνία. Το έχουμε ξαναπεί. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι επικίνδυνος. Τώρα και για την Κύπρο. Ο φόβος μας δεν είναι μόνο τι λέει στα πηγαδάκια με τους δημοσιογράφους αλλά τι λέει – και κυρίως τι οδηγίες δίνει – ένα τόσο ανεύθυνο άτομο στο στράτευμα και στους Έλληνες αξιωματικούς. Σε ό,τι αφορά την αποκάλυψή του, ότι δίνει γραμμή στον κ. Τσίπρα για την διαπραγμάτευση, αυτό φαίνεται». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή