ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Η ΝΔ θα παραστεί στη Βουλή και θα καταψηφίσει τα μέτρα

vroutsis_800_3-thumb-large

«Όταν θα έλθει η ώρα, η ΝΔ θα είναι στη Βουλή και θα καταψηφίσουμε συνολικά το πακέτο των μέτρων και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όλη η ΝΔ» δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Η ΝΔ, όταν θα γίνει συζήτηση για τα επώδυνα και άδικα μέτρα, που θα υποστεί ο ελληνικός λαός, θα είναι μέσα στη Βουλή. Προσωπικά πιστεύω ότι η φυγή και απομάκρυνση από τη Βουλή δεν είναι σωστή πολιτική διαδικασία. Η ΝΔ θα συμπεριφερθεί με πολιτική υπευθυνότητα μέσα στη Βουλή, συζητώντας τα όποια μέτρα και δείχνοντας τι έπρεπε να έχει γίνει» σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Σε ερώτηση για τις χθεσινές εσωκομματικές αιχμές του πρώην προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Βρούτσης απάντησε ότι είναι η ψυχή και η καρδιά για την παράταξη, έχει την άποψή του, αλλά δεν υπονομεύει τη ΝΔ.

«Το κάθε στέλεχος της ΝΔ και πόσο μάλλον ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που είναι η ψυχή και καρδιά διαχρονικά για την παράταξη μπορεί να τοποθετείται με την άποψή του. Ποτέ, όμως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν υπονόμευσε την παράταξη, ποτέ δεν ήθελε να λειτουργήσει εκτός κεντρικής γραμμής και θα το δείτε και όταν θα έλθει η ώρα της ψηφοφορίας που θα καταψηφίσουμε συνολικά το πακέτο των δημοσιονομικών μέτρων και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όλη η ΝΔ, γιατί δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε σωστό να ψηφίσει η ΝΔ μέτρα τα οποία θα μειώσουν την αγοραστική δύναμη, το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων, θα φέρουν περισσότερη λιτότητα. Ο παρονομαστής στην ψήφιση αυτών των μέτρων είναι ότι αυτά τα μέτρα δεν ήταν αναπόφευκτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.