Ιδιωτικά αποτεφρωτήρια προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

Ιδιωτικά αποτεφρωτήρια προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στις προθέσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, σε μια προσπάθεια για περισσότερη πίεση, για να γίνει πραγματικότητα η αποτέφρωση, είναι να δώσουμε τη δυνατότητα και σε ιδιώτες να φτιάχνουν αποτεφρωτήρια, αν οι δήμοι δεν το κάνουν. Σύντομα θα έρθει νομοθετική ρύθμιση επ’ αυτού» είπε ο Π. Σκουρλέτης κατά την διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, συζύγου του προσφάτως αποθανόντος Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Η Βαγενά είπε χαρακτηριστικά πως «όταν είμασταν στο γραφείο στη Σόφια και περιμέναμε, ένα νέο παιδί του φέρανε την τεφροδόχο έπρεπε να βλέπατε τον τρόπο που την πήρε αγκαλιά και μαζί του. Μεγάλη παρηγοριά, ελπίζω να βρουν τη δύναμη κάποιοι δήμαρχοι και ιδιώτες να συγκρουστούν με τον σκοταδισμό» και συμπλήρωσε πως «Δεν μπορεί να έχουμε μεσαίωνα εμείς. Οι Βουλγάροι γιατί δεν είναι θρήσκοι; Εγώ κάθε μέρα προσεύχομαι και κάνω τον σταυρό μου στην Παναγιά. Αν αυτό λέει κάτι για κάποιους…»

Ο κ. Σκουρλέτης απαντώντας είπε πως «αποτελεί δέσμευσή μας να την υλοποιήσουμε να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο να διευρύνουμε τη δυνατότητα αυτή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή