Κριτική Θεοδωράκη για την ομιλία Τσίπρα

Κριτική Θεοδωράκη για την ομιλία Τσίπρα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μήνυμα στο twitter σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο υπουργικό συμβούλιο.

«Μετά την επιτυχία που είχε ο κ. Τσίπρας με τα νταούλια, αυτοπροβιβάστηκε σε συνθέτη! Πάμε για το Ρέκβιεμ; Ή για την Ισπανική υποχώρηση;» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Εξάλλου, το Ποτάμι, σε ανακοίνωσή του, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό: «Την ώρα που η κοινωνία περιμένει ο πρωθυπουργός να πει την αλήθεια και να αναγνωρίσει τα λάθη του, η κυβέρνηση μελοποιεί ποιήματα λαϊκισμού. Το μόνο, προφανώς, που ξέρει να κάνει».

Επίσης, στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «την ώρα που ο πρωθυπουργός έβλεπε την ανάπτυξη να τρέχει, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση ήδη από το τελευταίο τετράμηνο του 2016. Την ώρα που ο πρωθυπουργός γίνεται συνθέτης… μουσικής, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παραπαίουν μέσα στην αβεβαιότητα και την υπερφορολόγηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή