Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην πεποίθηση του πως η Ελλάδα θα κάνει ό, τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον στενό πυρήνα της Ευρώπης, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «h διασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας για τη νεολαία, η ασφάλεια, η άμυνα και η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων πρέπει να είναι στο κέντρο των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναλυτικά:

«Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει στα εξηκοστά της γενέθλια, σημαντικές προκλήσεις βρίσκονται μπροστά μας. Η διασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας για τη νεολαία, η ασφάλεια, η άμυνα και η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων πρέπει να είναι στο κέντρο των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα είναι βέβαιο: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή