«Πυρά» Βαρβιτσιώτη: Η πολιτική Μουζάλα εκθέτει τη χώρα διεθνώς

«Πυρά» Βαρβιτσιώτη: Η πολιτική Μουζάλα εκθέτει τη χώρα διεθνώς

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχόλιο για σημερινό δημοσίευμα της ημερήσιας βρετανικής εφημερίδας  «The Guardian» έκανε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο οποίο αναφέρει πως τα πεπραγμένα της κυβέρνησης «βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό». Αφορμή τα όσα αναφέρει η εφημερίδα για κακοδιαχείριση του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ακόμα πως «για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: Ότι διαχειρίστηκαν  ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Αναλυτικά:

«Τα μέχρι τώρα “έργα και ημέρες” του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς. Αυτή τη φορά, είναι η βρετανική εφημερίδα ”The Guardian” που  με εκτενές σημερινό της δημοσίευμα αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η Κυβέρνηση τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έλαβε για το Μεταναστευτικό.

Αποτυπώνει με στοιχεία την θλιβερή πραγματικότητα και αναδεικνύει με αριθμούς το εύρος της κακοδιαχείρισης του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. Καταγγέλλει ότι ”για κάθε 100 δολάρια που ξοδεύονται για την Ελλάδα, τα 70 χάνονται”. Και περιγράφει, με σκληρά λόγια, την εικόνα μιας Ελλάδας που δεν μας αξίζει. Για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνονται αυτά που επισημαίνουμε εδώ και καιρό: Ότι διαχειρίστηκαν  ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ανίκανη Κυβέρνησή του, συνεχίζουν να βλάπτουν σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή