Περιοδεία σε Λασίθι – Ηράκλειο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Περιοδεία σε Λασίθι – Ηράκλειο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει στο εσωτερικό μέτωπο ο Κυριάκου Μητσοτάκης μετά τον γύρο επαφών που είχε στις Βρυξέλλες. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, την ερχόμενη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους Δημάρχους της Κρήτης, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου.

Την επομένη Τρίτη 14 Μαρτίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ακολούθως, θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί, στη συνέχεια, τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αναδείξει την αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις καθώς υπάρχει πλέον διάχυτη η εντύπωση στην αξ. αντιπολίτευση πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει «γη και ύδωρ» στους δανειστές, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή