Γκιουλέκας: O Tσίπρας υποβάθμισε το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

Γκιουλέκας: O Tσίπρας υποβάθμισε το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει θέμα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, δεν αμφισβητείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής τον έχει στηρίξει απολύτως με κάθε τρόπο και ο Σάββας Τσιτουρίδης δεν κάνει κόμμα, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας. Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να προκηρύξει εκλογές οποτεδήποτε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης υπό όρους», ανέφερε ο κ. Γκιουλέκας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους και σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε μία οιονεί προεκλογική περίοδο, καθώς ο πρωθυπουργός μπορεί να προκηρύξει ανά πάσα στιγμή εκλογές, όχι με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Ο κ. Γκιουλέκας άσκησε κριτική στον κ. Τσίπρα για τη λειτουργία του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι έτσι υποβάθμισε το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, ως ένα αναβαθμισμένο συντονιστικό και διοικητικό κέντρο.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή