Οι ενωτικές αναφορές Μητσοτάκη για Καραμανλή – Σαμαρά – Μεϊμαράκη

Οι ενωτικές αναφορές Μητσοτάκη για Καραμανλή – Σαμαρά – Μεϊμαράκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναφορές και για τους τρείς πρώην προέδρους οι οποίοι ήταν παρόντες στην συνεδρίαση, επέλεξε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας τους στην ΚΟ της ΝΔ στην αίθουσα της Γερουσίας.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στους δύο πρώην πρωθυπουργούς Καραμανλή και Σαμαρά είπε:  «Η ΝΔ, διαχρονικά, είναι δύναμη σταθερότητας. Το 2009 είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που ήταν μπροστά, έγκυρα και έγκαιρα. Το 2014 μία κυβέρνηση της ΝΔ ήταν έτοιμη να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά το 2015 επικράτησαν οι δυνάμεις του λαϊκισμού».

Όσον αφορά στην περίοδο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία αποτέλεσε σημείο τριβής το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ του πρώην προέδρου του κόμματος και του Μάκη Βορίδη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ το 2015 έπραξε το καθήκον της απέναντι στην πατρίδα, κρατώντας υπεύθυνη και εθνική στάση, «κλείνοντας» το συγκεκριμένο θέμα και στέλνοντας σαφές μήνυμα ενότητας στον προκάτοχο του.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον προκάτοχο του την ερχόμενη Δευτέρα, ώστε να σβήσουν οι όποιες σκιές.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή