Μαξίμου: «Υποκριτική και εθελόδουλη η στάση του κ. Μητσοτάκη»

Μαξίμου: «Υποκριτική και εθελόδουλη η στάση του κ. Μητσοτάκη»

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υποκριτική και εθελόδουλη» στάση καταλόγισαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντώντας σε πηγές της Ν.Δ., οι οποίες νωρίτερα ζήτησαν εξηγήσεις από την κυβέρνηση «γιατί αναζητεί στήριξη από το εξωτερικό», με αφορμή τα περί αιτήματος του ΔΝΤ για δέσμευση και της αντιπολίτευσης σε σχέση με το περιεχόμενο της συμφωνίας που θα αφορά την περίοδο μετά το 2019.

«Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε “τόσα και άλλα τόσα” για να κλείσει η αξιολόγηση, παίρνοντας το μέρος των πιο ακραίων από τους δανειστές με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. Τώρα που δεν του βγαίνει, υιοθετεί συνομωσιολογικά σενάρια και κάνει τζάμπα μαγκιές», σχολίασαν οι κύκλοι του Μαξίμου.

Κατά τις πηγές του Μαξίμου, η κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. «Και επί του ελληνικού Συντάγματος δεν δικαιούνται να έχουν λόγο οι δανειστές», πρόσθεσαν οι ίδιοι κύκλοι.

Καταλήγοντας, τόνισαν ότι «αποκλειστικός αρμόδιος για να κρίνει την υποκριτική και εθελόδουλη στάση του κ. Μητσοτάκη είναι ο ελληνικός λαός».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή