Αινιγματική δήλωση Γεροβασίλη για εκλογές: «Θα γίνουν όποτε είναι αναγκαίο»

Αινιγματική δήλωση Γεροβασίλη για εκλογές: «Θα γίνουν όποτε είναι αναγκαίο»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι η ρήξη, αλλά λέμε όχι σε συμφωνία που θα συνεπάγεται αδιέξοδα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Aυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η εκτίμηση της είναι πως δεν θα κλείσει η αξιολόγηση.  «Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση μέσα στον Απρίλιο ώστε να υπάρξει ασφάλεια στο οικονομικό περιβάλλον, το οποίο είναι και κοινωνικό εν τέλει. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά με αμοιβαίες υποχωρήσεις», υπογράμμισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όσον αφορά τις εκλογές η κ. Γεροβάσιλη προχώρησε σε μία αινιγματική δήλωση, καθώς δεν απάντησε ευθέως, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόωρες εκλογές του 2015. «Οι εκλογές θα γίνουν όποτε είναι αναγκαίο» σημειώσε και πρόσθεσε πως «εμείς δεν μετρήσαμε ποτέ το πολιτικό κόστος και αυτό αποδείχτηκε στην πορεία της διακυβέρνησης μας. Όταν φτάσαμε στη συμφωνία τον Ιούνιο του 2015, απευθυνθήκαμε στον ελληνικό λαό και ρωτήσαμε εάν μας εμπιστεύεται για να εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα. Ξέρουμε όλοι και οι έλληνες πολίτες, ότι οι εκλογές αυτή τη στιγμή είναι καταστροφικές. Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή