ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζουράρις: «Πρώτα θα δω τα μέτρα και μετά θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω»

zoyraris-prota-tha-do-ta-metra-kai-meta-tha-apofasiso-an-tha-psifiso-2182174

«Θα δω τα μέτρα και τα αντίμετρα και μετά θα αποφασίσω» είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Παράλληλα σχολίασε και το αφορολόγητο, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας πως εάν το αφορολόγητο πλήξει τα πολύ χαμηλά κλιμάκια αυτό θα είναι απαράδεκτο. 

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Ζουράρις μιλώντας στον Flash 96 είπε πως «θα δω ποια θα είναι τα μέτρα σε συνδυασμό με τα αντίμετρα και μετά θα αποφασίσω εάν θα τα ψηφίσω. Η μείωση του αφορολογήτου, αν είναι για τα υψηλά κλιμάκια μπορεί να γίνει αποδεκτή. Αν περιλαμβάνει και τα χαμηλά θα είναι απαράδεκτη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις.

Πρόσθεσε ότι εάν το όριο του αφορολογήτου μειωθεί σημαντικά για τις αδύναμες οικονομικά τάξεις, πρέπει να ληφθούν ικανοποιητικά αντίμετρα.

Παράλληλα ο υφυπουργός Παιδείας έκανε λόγο για παλλαική εκδήλωση που μπορεί να βοηθούσε: 

«Αν πραγματικά, αυτό που είπατε τώρα, ότι είναι βουβή η κοινωνία, δεν εκδηλώνεται μια παλλαϊκή -παλλαϊκή όμως- η εκτίμηση είναι τέτοιου τύπου ώστε δε θα μπορούμε να δώσουμε την απάλυνση η οποία είναι η μόνη πια σε τέτοια περίπτωση, που είναι ουσιαστικά σύγκρουση ανοιχτή και άρνηση των προτάσεων που μας έκαναν».