Παρουσίαση διακήρυξης «Ωρας Αποφάσεων»

Παρουσίαση διακήρυξης «Ωρας Αποφάσεων»

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ωρα αποφάσεων» θα είναι το όνομα της πρωτοβουλίας της Αννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, που αναβαθμίζεται σήμερα και επισήμως σε νέα πολιτική κίνηση. Τις σχετικές ανακοινώσεις θα τις κάνουν οι τρεις πολιτικοί σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, χωρίς να κρύβουν πλέον την πρόθεσή τους να μετεξελίξουν σύντομα την πολιτική τους κίνηση σε πολιτικό κόμμα.

Αλλωστε, σε κόμμα θα παραπέμπουν και τα περισσότερα από όσα το απόγευμα θα ανακοινώσουν. Κατά πληροφορίες, οι τρεις πολιτικοί θα δημοσιοποιήσουν τα ονόματα μιας 70μελούς εθνικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα καλύπτουν γεωγραφικά και τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας, και θα καλέσουν τους πολίτες να αρχίσουν από σήμερα κιόλας να μπαίνουν στο site τους oraapofaseon.gr και να εγγράφονται μέλη του νέου φορέα. Στο ίδιο site θα ζητείται από τα μέλη να μετέχουν σε έναν ανοικτό διάλογο ανά τομέα πολιτικής, καταθέτοντας τις προτάσεις τους, ενώ ξεχωριστή θέση στον νέο φορέα θα έχει μια επιτροπή νέων ανθρώπων που έχουν φύγει στο εξωτερικό στη διάρκεια της κρίσης και έχουν ήδη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συνδράμουν την κίνηση των τριών.

Στην αποψινή εκδήλωση δεν θα παραστεί ο κ. Στ. Θεοδωράκης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κοινός τόπος για τον τρόπο συνεργασίας του Ποταμιού με την Ωρα Αποφάσεων. Ως εκ τούτου οι τρεις πολιτικοί, ανακοινώνοντας εν είδει διακήρυξης το πολιτικό σχέδιό τους για την ανάταξη της χώρας, θα περιγράψουν –προφανώς με σκόπιμη ασάφεια– την πολιτική τους συμμαχία με το Ποτάμι, όπως άλλωστε κάνει τον τελευταίο καιρό και ο κ. Θεοδωράκης αποφεύγοντας να μπει σε οργανωτικές λεπτομέρειες. Και καθώς οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να τα βρουν έως σήμερα, τα επόμενα βήματα μάλλον θα τα καθορίσουν οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες θα αρχίσουν προφανώς να μετρούν στο εξής την Ωρα Αποφάσεων ξεχωριστά από το Ποτάμι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή