Ρήγας: Να είμαστε προσεκτικοί όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις

Ρήγας: Να είμαστε προσεκτικοί όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές κατά του Πάνου Σκουρλέτη, άφησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

«Όταν εκφράζουμε προσωπικές απόψεις όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πριν την λήξη ορισμένων πραγμάτων» είπε ο κ. Ρήγας στον ΣΚΑΪ λίγο μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Π. Σκουρλέτης αναφορικά με το μέλλον της ΔΕΗ.

Κι ενώ όπως είπε, «αυτό δεν άφορα τον Πάνο Σκουρλέτη», έσπευσε να συμπληρώσει «πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και το τι κάνουμε» διαβεβαιώνοντας ότι «και για το θέμα της ΔΕΗ θα υπάρξει λύση προς όφελος της οικονομίας».

Ο κ. Ρήγας απέρριψε ακόμα κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας πως «η αντιπολίτευση έχει την ευθύνη για όλα όσα ζούμε σήμερα… μιλάμε για πρόωρες εκλογές;» και τόνισε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή είναι συμπαγής και πως οι θεσμοί δεν πρέπει να θέτουν θέμα συντάγματος για ευρύτερες πλειοψηφίες.

Όπως ανέφερε ακόμα η διαπραγμάτευση «θα έχει μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, θα είναι σημαντική επιτυχία, και το τοπίο θα είναι, θα είναι προς την κατεύθυνση να βγούμε από την επιτροπεία διαφορετικό και το τοπίο θα είναι μετά διαφορετικό για την οικονομία».

Εξαπέλυσε ακόμα επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας πως «είχε συμφωνήσει σε όλα και σήμερα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να μην κλείσει η αξιολόγηση» .

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή