Τετ α τετ κορυφής στη Χαριλάου Τρικούπη

Τετ α τετ κορυφής στη Χαριλάου Τρικούπη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μια συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση, εντάσσεται στη φυσιολογική λειτουργία του κόμματος», σχολίαζαν χθες παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη για τη συνάντηση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή αποτελεί είδηση, δεδομένου του τεταμένου κλίματος ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της κ. Γεννηματά. Στην ατζέντα βρέθηκαν, βεβαίως, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι εκτιμήσεις σε σχέση με την πορεία της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση δεν περιορίστηκε εκεί. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, μάλλον δεν θα ήταν φυσιολογικό. Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που θέλουν τον κ. Βενιζέλο προβληματισμένο για το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ κυκλοφόρησαν και σενάρια ακόμη και για σκέψεις αποχώρησής του από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σενάρια και πληροφορίες που από τη Χαριλάου Τρικούπη φρόντισαν χθες να υποβαθμίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνάντηση έμεινε σταθερός στις θέσεις και την κριτική που έχει εκφράσει έναντι συγκεκριμένων επιλογών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τόσο όσον αφορά κινήσεις και προσκλητήρια για διεύρυνση του σχήματος, στο πλαίσιο των ευρύτερων ανακατατάξεων στον χώρο της Κεντροαριστέρας, όσο και σε σχέση με τη στάση της Χαριλάου Τρικούπη έναντι της κυβέρνησης και των επιλογών της.

Η κ. Γεννηματά συναντήθηκε χθες και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή