Σκουρλέτης: «Σχέδιο επίθεσης των θεσμών στην περιουσία της ΔΕΗ»

Σκουρλέτης: «Σχέδιο επίθεσης των θεσμών στην περιουσία της ΔΕΗ»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σχέδιο επίθεσης στην περιουσία της ΔΕΗ» βλέπει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, πίσω από την απαιτήσεις των θεσμών για το θέμα της ΔΕΗ.

Ο υπουργός δήλωσε πως δεν αποδέχεται τον όρο του «αντάρτη», καθώς, όπως διευκρινίζει, με τη διαφωνία του δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις, αλλά υπερασπίζεται τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Επαναλαμβάνει τα περί στημένου διαγωνισμού για την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων μέσα σε 12 μήνες «και κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη των δανειστών», ενώ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «οι πολιτικές θέσεις της λειτουργούν ως όχημα υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων».

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση και κατά του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για «τυχοδιωκτισμό», αναφερόμενος στην άρνησή του να ψηφίσει τα μέτρα.

Στη συνέχεια ο υπουργός υπερασπίστηκε την πρόσφατη πρότασή του για ευρεία πλειοψηφία στην ψήφιση των νέων μέτρων, λέγοντας ότι τα μέτρα αυτά «θα αφορούν εκ των πραγμάτων την επόμενη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή