Κικίλιας: «Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα συρθεί σε τραγικό αδιέξοδο»

Κικίλιας: «Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα συρθεί σε τραγικό αδιέξοδο»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αιχμηρό ύφος ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, επιρρίπτει μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση για τις συνεχείς καθυστερήσεις στην διαπραγμάτευση.

«Έχουν πει τόσα ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λέγοντας «Χρόνια πολλά στον Αλέξη Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», με αφορμή την Πρωταπριλιά.

«Μ' αυτή την κυβέρνηση κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα» επεσήμανε, διευκρινίζοντας «ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, η χώρα θα συρθεί σε τραγικό αδιέξοδο με ανυπολόγιστες συνέπειες».

«Η διαπραγμάτευση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια» τόνισε με ειρωνικό ύφος.

Όσον αφορά τα εργασιακά, έκανε λόγο για «επίτευγμα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς για πρώτη φορά, οι θέσεις μερικής απασχόλησης είναι περισσότερες από τις θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Σχετικά με την επερχόμενη ψηφοφορία, ο κ. Κικίλιας ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα μέτρο.

Απάντηση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μία ανακοίνωση-σχόλιο για τη συνέντευξη του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.

«Ευχόμαστε από καρδιάς στον κ. Κικίλια να ζήσει πολλά χρόνια, ώστε να θυμάται με νοσταλγία αυτά που ο ελληνικός λαός προσπαθεί να ξεχάσει: PSI, εκτόξευση της ανεργίας από το 9,5% στο 27%, διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, απολύσεις, διαθεσιμότητες, Siemens, κλπ.

Στην περίπτωση, δε, που η μνήμη του κ. Κικίλια έχει ασθενήσει, του υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα του ήταν αυτό που έφερε στη Βουλή τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την οποία ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Χρόνια πολλά και περαστικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή