Χαρακόπουλος: Αλλη μια φορά του υπ. Προστασίας του Πολίτη στο ρόλο του παρατηρητή

Χαρακόπουλος: Αλλη μια φορά του υπ. Προστασίας του Πολίτη στο ρόλο του παρατηρητή

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, προκάλεσαν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Εξάρχεια.

Με αφορμή τα γεγονότα αυτά ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την πρωτοφανή παρέλαση των ντόπιων και αλλοδαπών αναρχικών στο άβατο των Εξαρχείων, χθες παρακολουθήσαμε ακόμη μια “θερμή” νύχτα στην συγκεκριμένη περιοχή. Για πολλές ώρες, σε αλλεπάλληλες επιδρομές, με μολότοφ και πέτρες, όπου πυρπολήθηκαν και ιδιωτικά αυτοκίνητα, οι γνωστοί-άγνωστοι διοργάνωσαν ανενόχλητοι το δικό τους πάρτι βίας και καταστροφής.

Για μία ακόμη φορά, το κατ’ ευφημισμόν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέλεξε να παίζει το ρόλο του ουδέτερου παρατηρητή.

Με ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το καθεστώς της ανομίας και της ασυδοσίας στη χώρα και ιδιαίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας, τείνει να πάρει ανεξέλεγκτη μορφή.

Για την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η εφαρμογή των νόμων και της τάξης, όπως και η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας, θα είναι βασική προτεραιότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή