Στις Βρυξέλλες επιστρέφει την Τρίτη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στις Βρυξέλλες επιστρέφει την Τρίτη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει και πάλι αύριο Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με την διαπραγματευτική ομάδα, την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη προκειμένου να συνεχιστούν οι από κοντά οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών. Το ταξίδι γίνεται στην προσπάθεια να «ξεμπλοκάρουν» οι διαπραγματεύσεις, ενόψει του Eurogroup της ερχόμενης Παρασκευής.

Νωρίτερα «κύκλοι» του Μεγάρου Μαξίμου έλεγαν πως ξεκινά γύρος επαφών σε όλα τα επίπεδα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές υπογράμμιζαν πως «καταστροφολογικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα».

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές επεσήμαιναν πως σύντομα και μετά την ολοκλήρωση των επαφών, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή