Χατζηδάκης: «Θα επιδιώξουμε συμμαχία με κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι»

Χατζηδάκης: «Θα επιδιώξουμε συμμαχία με κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις συναντήσεις του προέδρου του κόμματος με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς κλήθηκε να σχολιάσει ο Κωστής Χατζηδάλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά». «Αυτές οι συναντήσεις δείχνουν ότι όντας σε επαφή και με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές μας, στέλνουμε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτή η κυβέρνηση είναι βλαπτική για τον τόπο».

Πρόσθεσε δε  πως «το θέμα της διακυβέρνησης για την επόμενη μέρα είναι διαφορετικό. Φυσικά δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΚΚΕ, άλλο μια επαφή στο πλαίσιο της αντιπολίτευσης και άλλο η διακυβέρνηση της χώρας. Για τη διακυβέρνηση της χώρας προφανώς θα επιδιώξουμε συμμαχία με δυνάμεις με οποίες έχουμε ένα ελάχιστο κοινό παρονομαστή και τέτοιες δυνάμεις μπορεί να είναι σίγουρα το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΟΤΑΜΙ».

Οσον αφορά τις πολιτικές απόψεις του κάθε κόμματος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «κάθε κόμμα έχει τη δική του διακριτή πολιτική τοποθέτηση, κανένα κόμμα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι παράρτημα του άλλου υπάρχουν όμως σημεία συμφωνίας σε σχέση με την κριτική που μπορεί να κάνει κανείς απέναντι στην κυβερνητική πολιτική αυτό προσπαθούμε να αναδείξουμε και προσπαθούμε επίσης να επισημάνουμε ότι η τακτική της κυβέρνησης, όχι μόνο στο οικονομικό επίπεδο αλλά και στο θεσμικό επίπεδο, είναι βλαπτική για τον τόπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή