Ποιοι συμμετέχουν στην προανακριτική για Παπαντωνίου – έως 28 Ιουνίου το πόρισμα

Ποιοι συμμετέχουν στην προανακριτική για Παπαντωνίου – έως 28 Ιουνίου το πόρισμα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία έως τις 28 Ιουνίου έχει, σύμφωνα με απόφαση την οποία υπέγραψε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης, η «Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του πρώην Υπουργού κ. Ιωάννη Παπαντωνίου, για την ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» την περίοδο που ήταν υπουργός ο κ. Γ. Παπαντωνίου – επιτροπή η οποία, ως γνωστόν, συστάθηκε πρόσφατα με απόφαση της Ολομέλειας μετά από πρόταση της δικομματικής κυβερνώσας πλειοψηφίας.

Η Επιτροπή αυτή είναι 21μελής. Μέλη της ορίστηκαν: Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι Θ.Δρίτσας, Χρ.Καραγιαννίδης, Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη, Σ.Μπαλλής, Γ.Ντζιμάνης, Ν.Ξυδάκης, Γ.Παπαφιλίππου, Ν.Παρασκευόπουλος, Κ.Παυλίδης, και Γ.Τσόγκας. Από την ΝΔ οι Αθ.Δαβάκης, Αν.Δημοσχάκης, Ν.Παναγιωτόπουλος, Κ.Τασούλας, και Κ.Τζαβάρας. Από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης οι Α.Λοβέρδος (Δημ.Συμπαράταξη), Ι.Λαγός (ΧΑ), Αθ.Παφίλης (ΚΚΕ), Αθ.Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ), Ι.Σαρίδης (Εν.Κεντρώων) και Σπ.Δανέλλης (Ποτάμι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή