Δένδιας για Τσίπρα: Είπε κουβέντες για το εσωτερικό ακροατήριο

Δένδιας για Τσίπρα: Είπε κουβέντες για το εσωτερικό ακροατήριο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρές κουβέντες για το εσωτερικό ακροατήριο χαρακτήρισε, μέσω του ΣΚΑΪ ο Νίκος Δένδιας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης εάν δεν βρεθεί λύση για την αξιολόγηση στο Eurogroup της Παρασκευής.

«Πρόκειται για άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας ειρωνικά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τέτοιου είδους σχόλια από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο πλευρό του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο πρωθυπουργός κατηγόρησε ορισμένους στο στρατόπεδο των δανειστών, χωρίς να τους κατονομάσει ότι προσπαθούν εσκεμμένα προκαλέσουν καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση.

«Χρέος του πρωθυπουργού είναι να έχει μια καλή κυβέρνηση και να κλείνει την αξιολόγηση στην ώρα της, να κρατά διαύλους με τους εταίρους και όχι να τους βρίζει κατά το δοκούν», τόνισε ο κ. Δένδιας.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή