Η έμμεση «απάντηση» του Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα εγκαίνια των Τεμπών

Η έμμεση «απάντηση» του Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα εγκαίνια των Τεμπών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη διάσταση πήρε χθες η προσωπική επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα. Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «δικτατορία» και επιτέθηκε προσωπικά στην Επίτροπο για την.. παρουσία της στην Ελλάδα. 

Αυτά χθες. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας εκ διαμέτρου αντίθετη λογική από την πρώην πρόεδρο της Βουλής, επέλεξε να επαινέσει δημόσια την κ. Κρέτσου, ευχαριστώντας την προσωπικά για την βοήθεια της. 

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

«Καταφέραμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία που μείωσε τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις κατά 764 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα με τη στενή συνεργασία και βοήθεια της κ. Κρέτσου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφέραμε να βρούμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα έργα με λιγότερες απαιτήσεις, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι). Σημείωσε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων με τους παραχωρησιούχους και τις τράπεζες. Τόνισε ότι έτσι επιτεύχθηκε η δέσμευση για ολοκλήρωση των έργων έως την άνοιξη του 2017».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή