Η αποστροφή Κουμουτσάκου για την κυβέρνηση Σαμαρά, πυροδότησε ένταση

Η αποστροφή Κουμουτσάκου για την κυβέρνηση Σαμαρά, πυροδότησε ένταση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «παραδοχή» ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέδωσε «δραματική κατάσταση» σε εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ ελήφθη η αποστροφή του  Γιώργου Κουμουτσάκου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, η οποία έλεγε πως η σημερινή κυβέρνηση «παρέλαβε μια σοβαρή αλλά διαχειρίσιμη κρίση» και αυτή η κρίση έγινε «κατάσταση παρακμής».

Η Κουμουνδούρου έσπευσε να ερμηνεύσει την φράση αυτή ως «παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» που «τινάζει στον αέρα όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα συνέχιζε λέγοντας πως «έστω και καθυστερημένα επιβεβαιώθηκε πως η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση. Είναι μια από τις λίγες φορές που δήλωση στελέχους της ΝΔ –έστω και κατά το ήμισυ- συμφωνεί με την πραγματικότητα και δεν τη διαστρεβλώνει».

Ο κ. Κουμουτσάκος δεν άφησε αναπάντητη την ερμηνεία που πήγε να προσδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην δήλωση του λέγοντας πως «Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκονται σε ανυπέρβλητα αδιέξοδα και μεγάλο πανικό για να καταφεύγουν σε γελοίες παρερμηνείες, αντί να απολογούνται για τα όσα ζοφερά επιφυλάσσουν -για ακόμη μια φορά- στον ελληνικό λαό, που τον έχουν οδηγήσει σε απελπισία».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή