Το tweet του B. Kικίλια για το αντιεξουσιαστικό… «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια

Το tweet του B. Kικίλια για το αντιεξουσιαστικό… «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φραστική επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφαλείας, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας μέσω ανάρτησης του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Τα σχόλια του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας έγιναν με αφορμή  ένα «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ», το οποίο έστησαν από το περασμένο Σάββατο αναρχικοί στην πλατεία Εξαρχείων, και έως τώρα ουδείς τους έχει ενοχλήσει.

Όπως αναφέρουν, σε ανάρτηση κειμένου τους σε ιστοσελίδα του χώρου, το «πολιτικό περίπτερο», όπως το αποκαλούν, έχει ως στόχο την ενημέρωση ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κρατικό κανιβαλισμό. Οι αντιεξουσιαστές, χαρακτηρίζουν την πλατεία Εξαρχείων ως σημείο εφόρμησης και διαφυγής για ανθρώπους που κινούνται έναντια στο κράτος, στον απόηχο των αλλεπάλληλων επιθέσεων σε δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτικό ότι από την περασμένη Παρασκευή αντιεξουσιαστές έχουν προχωρήσει σε δέκα επιθέσεις κατά αστυνομικών, ενώ καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή