Ολιγοήμερη ανάπαυλα… αλλά και ομιλίες για την πολιτική ηγεσία

Ολιγοήμερη ανάπαυλα… αλλά και ομιλίες για την πολιτική ηγεσία

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται από σήμερα σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, με κάποιους αρχηγούς μάλιστα να έχουν προγραμματίσει ακόμη και ομιλίες στη διάρκεια του τετραημέρου, γεγονός που δείχνει πόσο ρευστό παραμένει το πολιτικό περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί από σήμερα στην Καλαμάτα. Εκεί θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου, και αύριο, Μεγάλο Σάββατο, θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως, στην Υπαπαντή του Σωτήρος.

Οικογενειακώς στην Κέρκυρα θα βρίσκεται από σήμερα ο πρωθυπουργός, την οποία υπενθυμίζεται ότι είχε προτιμήσει πάλι, προ ετών, όταν είχε κάνει διακοπές στους Παξούς και στην Ερείκουσα. Το Μαξίμου δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόγραμμά του, αλλά το πιθανότερο είναι να παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως στη γνωστή Πάνω Πλατεία του νησιού, ενώ θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Στο Αιγαίο, αντιθέτως, και συγκεκριμένα στην Τήνο, θα ταξιδέψει σήμερα ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης, την οποία μαζί με την οικογένειά του είχε προτιμήσει και πέρυσι. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., που διαθέτει σπίτι στο νησί, θα επιστρέψει τη Δευτέρα.

Στη Ρόδο είναι ήδη από χθες η κ. Φώφη Γεννηματά. Εκεί θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σύμη, συνοδευόμενη από τον κ. Δημ. Κρεμαστινό και κομματικά στελέχη, και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επιστρέψει στη Ρόδο όπου έχει προγραμματίσει και ομιλία.

Τέλος, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας θα περάσει, όπως συνηθίζει, το τετραήμερο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λιβαδειά, ο κ. Στ. Θεοδωράκης στα Χανιά της Κρήτης, ο κ. Πάνος Καμμένος στο Αγαθονήσι, ενώ ο μόνος που θα μείνει στην Αθήνα είναι ο κ. Βασ. Λεβέντης, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα παρακολουθήσει και τον Επιτάφιο και την Ανάσταση στη Μητρόπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή