Τσιάρας: H κ. Παπακώστα έκανε ένα «σοβαρό λάθος»

Τσιάρας: H κ. Παπακώστα έκανε ένα «σοβαρό λάθος»

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έδωσε ο γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Κώστας Τσιάρας. Μεαταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας σχολίασε την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να αντικαταστήσει την κ. Παπακώστα με τον κ. Φωτήλα στη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας του κόμματος, ο κ. Τσιάρας απάντησε ότι η κ. Παπακώστα έκανε ένα «σοβαρό λάθος» και σημείωσε πως είναι «προβληματικές» δηλώσεις που οδηγούν σε εσωστρέφεια.

«Η κ. Παπακώστα είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Εδώ, όμως, πρέπει κανείς να βάζει και τα δικά του πραγματικά όρια σε σχέση με επιλογές οι οποίες αφορούν κατ αρχήν την ίδια την επιθυμία του προέδρου, αλλά πολύ περισσότερο μια θεσμική διαδικασία η οποία αντιλαμβάνεστε σε όλα τα κόμματα υπάρχει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δηλώσεις οι οποίες πάνε σε εσωστρέφεια ή δημιουργούν μια γενικότερη σύγχυση προφανώς είναι προβληματικές και προφανώς πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η κ. Παπακώστα έκανε ένα σοβαρό λάθος και σε προηγούμενο χρονικό διάστημα», τόνισε.

Καμία ανάπτυξη 

«Η ψυχολογία του κόσμου είναι στο ναδίρ, υπάρχει απόλυτη απαισιοδοξία στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει σχέδιο. Αυτή η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με απόλυτο καιροσκοπισμό την παραμονή της στην εξουσία, χωρίς να ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο, μέσα από συγκεκριμένες ιδεοληπτικές πολιτικές που προσπαθεί και εφαρμόζει σε ένα μεγάλο βαθμό δημιουργεί εντελώς αρνητικά δεδομένα», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει για ανάπτυξη, αλλά η ελληνική οικονομία δεν καταγράφει καμιά ανάπτυξη, δεν πρόκειται να έχει ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια και χωρίς την ανάπτυξη δεν θα υπάρξει έξοδος από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης, παρατήρησε ο κ. Τσιάρας.

Σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και σημείωσε: "Στη Νέα Δημοκρατία ευχόμαστε να κλείσει αυτή η αξιολόγηση το γρηγορότερο δυνατό και βεβαίως να θυμηθούμε τις δεσμεύσεις που υπήρχαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, όταν μιλούσε για το κλείσιμο της αξιολόγησης τον Νοέμβριο, για κλείσιμο της αξιολόγησης τον Φεβρουάριο, μας είπε στις 20 Μαρτίου, τέλος Μαρτίου, τώρα φτάσαμε στο γνωστό "ζήσε Μάη μου…". Όλα αυτά λειτουργούν ως αρνητικά στοιχεία στην εξέλιξη που για μας θα ήταν αν θέλετε η όποια επιδίωξη για την επιτέλους σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή