Συνάντηση Γεννηματά με Σημίτη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση Γεννηματά με Σημίτη για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε η Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και την ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Γεννηματά.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Γεννηματά τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον σχεδιασμό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα.

Η κ. Γεννηματά, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ, χθες, δηλώνοντας ότι «η εσωστρέφεια δεν θα συνεχιστεί» και απευθύνοντας σαφείς αιχμές για προσωπικές στρατηγικές με ενδιαφέρον αποκλειστικά τη διατήρηση προσωπικών ρόλων, ανακοίνωσε ουσιαστικά την καθαίρεση του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος και τη διοργάνωση έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, «το συντομότερο δυνατόν».

Η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε, επίσης, τη συγκρότηση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, ο συντονιστής της οποίας αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του γραμματέα του κόμματος, τις αρμοδιότητες, δηλαδή, του κ. Ξεκαλάκη. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου, όπως είχε συμφωνηθεί με τους εταίρους.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή