Παρουσία με μήνυμα από Κ. Καραμανλή

Παρουσία με μήνυμα από Κ. Καραμανλή

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «παρών» στο Βελλίδειο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για το χρέος, και συγκεκριμένα για την παρουσίαση της αγγλόφωνης έκδοσης του συλλογικού τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015», έδωσε χθες το βράδυ ο Κώστας Καραμανλής. Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη δημόσια παρουσία του κ. Καραμανλή στην παρουσίαση της εν λόγω έκδοσης –η προηγούμενη ήταν τον Ιανουάριο στο ΕΒΕΑ– που υποστηρίζει ότι η δημιουργία των ελλειμμάτων κατά τη δική του διακυβέρνηση είναι πολιτικός μύθος. Για την εκδήλωση, πάντως, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στελεχών στη Βόρεια Ελλάδα.

Το «παρών», εκτός από τον Νικήτα Κακλαμάνη που ήταν ομιλητής, έδωσαν όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. στις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, πρώην βουλευτές (όπως ο Ιορδάνης Τζαμτζής), ο Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης, σε μια επίδειξη ενότητας του κόμματος. Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ήταν επίσης παρών, υποστήριξε ότι «η συνεχής επίκληση των εκλογών δεν δημιουργεί το πλαίσιο που χρειάζεται η χώρα». Τόνισε ότι δεν υπάρχει διαμάχη μητσοτακικών-καραμανλικών στο εσωτερικό της Ν.Δ., χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «στρατηγό της παράταξης» και δήλωσε τη στήριξή του στον κ. Μητσοτάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή