ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Ανεύθυνο εμπόριο ελπίδας από την κυβέρνηση»

Μητσοτάκης: «Ανεύθυνο εμπόριο ελπίδας από την κυβέρνηση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωση του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζομένων και στήνει ανεύθυνα εμπόριο ελπίδας. «Η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομες τις παρατάσεις των συμβάσεων δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Έγιναν με το νόμο Κατρούγκαλου, που κρίθηκε αντισυνταγματικός», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Συνεχίζει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να ψεύδεται, να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες. Παίζουν με τη ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων. Στήνουν ανεύθυνα ένα εμπόριο ελπίδας, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μοιράζει υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα και βάζει σε περιπέτεια τους πολίτες, τους θεσμούς, την ίδια τη λειτουργία του Κράτους.
 
«Δυστυχώς, δεν ακούν καμία σοβαρή και υπεύθυνη φωνή. Με το να στήνονται "παράγκες" στο ευρύτερο Δημόσιο δεν θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας. Προσπαθούν να φτιάξουν καθεστώς και φέρνουν χάος. Επαναλαμβάνουν τις χειρότερες πρακτικές του χθες, που όλοι οι Έλληνες θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας πως ευτυχώς, για άλλη μια φορά, «το Σύνταγμα βάζει φραγμό στις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του».
 
Ο κ. Μητσοτάκης καταλήγοντας στη δήλωση του επισημαίνει πως η ΝΔ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την δημοκρατική ομαλότητα και να εγγυηθούμε την κανονικότητα στη λειτουργία της χώρας. «Υπεύθυνες λύσεις υπάρχουν. Υπέρ της κοινωνίας. Εμείς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε», συμπληρώνει.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)