Κεραμέως: Καθημερινότητα τα φαινόμενα βίας στα πανεπιστήμια

Κεραμέως: Καθημερινότητα τα φαινόμενα βίας στα πανεπιστήμια

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η βία και η ανομία δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές σε μία ευνομούμενη Πολιτεία» τονίζει η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τα πρόσφατα φαινόμενα βίας στη Νομική Σχολή Αθηνών και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπως παρουσίασε η «Κ».

Ειδικότερα, η βουλευτής δήλωσε:

«Τα φαινόμενα βίας έχουν γίνει, δυστυχώς, καθημερινότητα στους χώρους των ελληνικών Πανεπιστημίων. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, καταγράφηκαν δύο ακόμη. Συγκεκριμένα, φοιτητής της Νομικής Αθηνών δέχθηκε βίαια επίθεση εντός της αίθουσας διδασκαλίας, ενώ άγνωστοι μπήκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και προκάλεσαν καταστροφές σε διοικητικές υπηρεσίες. Η βία και η ανομία δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές σε μία ευνομούμενη Πολιτεία. Ως πότε θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων φαινομένων που κλονίζουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και πλήττουν την εκπαίδευση της χώρας;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή